16 / 01 / 19

SORTEIG FET!/ Pack de 4 entrades per veure ‘La nena dels pardals’ de Teatre al Detall a Juneda

Sou de les persones que penseu que els petits gestos poden canviar el món? Creieu que al nostre voltant hi ha tot d’herois i heroïnes quotidianes? Us encantarà el sorteig que tenim preparat!

Sortegem un pack familiar de 4 entrades per anar a veure l’espectacle La nena dels pardals de Teatre al Detall al Teatre Foment de Juneda el diumenge 3 de febrer a les 18h.

Aquesta obra està basada en un fet històric: el 1958 Mao Zedong va declarar la guerra als pardals perquè es menjaven els conreus i va provocar que aquests ocells pràcticament s’extingissin de la Xina. Sense ocells que es mengessin les plagues, els insectes van destruir les collites i més de 30 milions de persones van morir de fam. Amb aquest punt de partida, Teatre al Detall planteja la història d’una nena que decideix salvar tots els pardals que pugui quan El Gran Timoner ordena exterminar-los. La història de La nena dels pardals dóna una lliçó sobre la importància de cada espècie en el cicle de la vida. Amb la banda sonora de La Tresca i la Verdesca, aquesta obra és un espectacle poètic i emocionant sobre les heroïcitats quotidianes, el respecte a la vida i la saviesa innata dels infants i ja ha aconseguit acumular un bon palmarès: Millor Espectacle per a Públic Familiar dels Premis de la Crítica 2017, Millor Disc per a Públic Infantil i Familiar dels Premis Enderrock de la Crítica 2018, Premi del Públic al Millor Espectacle de la Mostra d’Igualada 2018 i Millor Espectacle per a Públic Familiar dels Premis Butaca 2018.

Participar al sorteig és molt fàcil! Només ens heu de dir què o qui salvaríeu vosaltres. Podeu fer-ho de moltes maneres:

No badeu! Teniu temps de participar fins al 31 de gener a les 14h. Ah! I qui ho faci tot, tindrà més possibilitats de guanyar, perquè cada comentari a cada espai diferent comptarà. Va, feu-ho ara mateix!

EL RESULTAT DEL SORTEIG

La guanyadora del sorteig és Cèlia Freedom, que va participar escrivint al Facebook: “Salvaría a totes els essers vius que són victimes d’injustícies, pobresa, guerra…”

Enhorabona!!!!

Us esperem a propers sortejos 😉

 1. Marta Says: 24/01/2019 19:48

  Salvaria a totes les bones persones que pateixen malalties que no es mereixen.

 2. Manuel Graña Says: 18/01/2019 08:55

  Un bon plà per un diumenge gelat.
  Sort per. Tothom.

 3. Maite Says: 16/01/2019 22:17

  Salvaríem els nens que viuen amb por i tristos.

 4. Gemma Piqué Says: 16/01/2019 14:55

  M’encanta el teatre i si puc acompanyada dels meus fills millor

Pin It on Pinterest

Share This