3 / 01 / 20

SORTEIG / Només pels membres Club dels #CulsInquiets sorteig d’un exemplar de ‘Gnoma’, el llibre de l’espectacle de Pea Green Boat

Convoquem un nou sorteig! Disposem d’un exemplar de Gnoma, el llibre basat en aquesta petita joia que és l’espectacle de titelles infantil, del mateix nom, de la companyia Pea Green Boat (Emilia Lang i Eduard Blanch). La gnoma Gwendolyn i la seva amiga Matilda l’ocell, han construït una casa per viure juntes. N’estan molt il·lusionades però poc a poc s’adonen que la convivència no és tan senzilla.  Un dia, la Gwendolyn rep una invitació per anar a celebrar l’aniversari de la seva germana. Un contratemps en el camí farà canviar la relació amb la Matilda. El llibre està editat per l’editorial Kireei i la seva edició francesa ha rebut el  premi literari Petit Angle 2018. Gnoma és un espectacle de titelles sobre el repte de la convivència i l’amistat, les diferències i l’acceptació dels altres, amb una mirada a una estructura familiar diferent.  També aporta una consideració sobre arquitectura orgànica en harmonia amb l´entorn.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar GNOMA. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament o objectes com el llibre. Tots els mails rebuts fins les 9 del matí del dia 13 de gener entraran a sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora per fer l’enviament.

Si heu tingut la fortuna que us ha tocat i us ha agradat l’obsequi, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Tothom a enviar mails!!!

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This