Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
25 / 02 / 20

SORTEIG EXPRESS URGENT!!/ Atenció, tenim per vosaltres un pack familiar d’entrades per ‘El ratolí viatger’ de l’Estaquirot al SAT! de Barcelona

Més experiències del Club dels #CulsInquiets! Convoquem un sorteig exprés urgent, en que disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció de l’espectacle El ratolí viatger, un espectacle de la Companyia L’Estaquirot, al SAT! Teatre de Barcelona, el dia 29 de febrer, a les 17.30h del migdia. 

Una vegada hi havia un ratolí que vivia a les clavegueres, però ell no era com els altres, li agradava tenir-ho tot molt net i endreçat així que, cansat de la brutícia, va decidir sortir per descobrir què hi havia fora del seu cau. Un seguit de viatges i peripècies el porten a diferents llocs. En uns hi fa molt fred, en altres molta calor, fins i tot veu com plou i neva. I també trobarà altres personatges i animals que desconeixia. En aquesta aventura viatjarà amb tot tipus de vehicles, vaixells, avions, trens i camions. Finalment aquest viatge el porta al magatzem d’una empresa de missatgeria i paqueteria. És a partir de les caixes de transport que es narra la vida d’aquest Ratolí i es recreen tots els llocs i ambients en què ha anat a parar.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del 28 de febrer entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 28, estigueu atents al whatsapp!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This