17 / 05 / 19

SORTEIG EXPRESS FET!!! / Un pack Família&Amics de 6 entrades per veure ‘Els tres porquets’ de Dreams Teatre al Jove Teatre Regina

Una nit la mare porqueta explica el conte d’Els tres porquets als seus fills abans d’anar a dormir. De sobte, els nostres protagonistes es desperten en una clariana del bosc, lluny de la granja i de la seva mare. En aquell paratge aniran apareixent uns personatges singulars , molt coneguts per a ells : El Príncep de la Ventafocs, la Caputxeta Vermella, la madrastra de la Blancaneus i una parella estrafolària que els hi vendrà una casa de palla, una de fusta i una de maons. Tot sembla anar bé fins que apareix el llop. Aquest farà exactament allò que la mare els hi havia explicat: bufarà ben fort i ensorrarà les cases de palla i de fusta. Afortunadament podran amagar-se a la caseta de maons. Però com podran desfer-se del terrible llop? Voleu saber-ho?

Hem sortejat un pack Família&Amics de 6 entrades per anar a veure l’espectacle Els tres porquets, de la Cia. Dreams Teatre al Jove Teatre Regina de Barcelona, el diumenge 26 de maig a les 17.30h. A partir de 3 anys.

Dreams Teatre ha apropat el conte al nen actual. Els protagonistes del conte son dos porquets i una porqueta. La diversitat de personatges d’altres contes fa que l’espectacle sigui ple de sorpreses i molt entretingut.

Aquest sorteig s’emmarca en la campanya del DIA del TEATRE SGAE 2019, per tal de visibilitzar l’autoria contemporània catalana, de manera que la Societat d’Autors sufraga la major part de l’entrada i el públic paga el 10% del seu cost, que són els drets d’autor.

Participar al sorteig ha estat molt fàcil! Els participants ens han dit quin és el seu porquet preferit i perquè . Ho han pogut fer de moltes maneres:

EL RESULTAT DEL SORTEIG

La guanyadora del sorteig ha estat l’Ana Marín, que ha respost a aquest mateix post que el seu porquet preferit és… “La porqueta…. perquè es la més espavilada!!!!”.

ENHORABONA!!! 🍀

  1. Ana Marín Says: 19/05/2019 08:59

    La porqueta…. perquè es la més espavilada!!!!
    Molta sort.

  2. Santi Suso Ribera Says: 17/05/2019 13:37

    el primer, perquè és el més panxacontenta

Pin It on Pinterest

Share This