18 / 03 / 19

SORTEIG EXPRESS FET!/ Pack familiar de 4 entrades per veure ‘Nàufrags’ de La Industrial Teatrera a Ultramort

Us agradaria deixar-vos anar a la deriva, a la direcció del vent? Us imagineu que us guien les onades? Us heu sentit com nàufrags algun cop? Si voleu explorar l’experiència i descobrir com la poesia i els gestos us fan arribar fins a alguna illa, no us perdeu aquest sorteig:

Sortegem un pack familiar de 4 entrades per anar a veure l’espectacle Nàufrags de La Industrial Teatrera a La Granyota, Ultramort,el diumenge 24 de març a les 17h.

Els personatges de la història de La Industrial Teatrera són dos nàufrags que viuen a la deriva. Dos personatges que es deixen portar pel vent, per les ones, pels impulsos; no tenen res a perdre i tot  a guanyar. Nàufrags és un espectacle sense text; parlen els gestos, les mirades, els somriures. Dirigit per Jordi Purtí i Mamen Olías, és una delicada proposta de clown per a tots els públics que ha voltat per tot Europa i que va aconseguir el premi a Millor Espectacle de Carrer als Premis de Circ de Catalunya 2016. La Industrial Teatrera és una companyia de teatre i circ de carrer especialitzada en clown, que busca una comunicació especial a través de les emocions entre el públic i els actors i actrius.

Participar al sorteig és molt fàcil! Només ens heu de dir què us agradaria trobar-vos a una illa deserta. Podeu fer-ho de moltes maneres:

No badeu! És un sorteig EXPRESS EXTREM! Teniu temps de participar fins al dijous 21 de març a les 14h. Ah! I qui ho faci tot, tindrà més possibilitats de guanyar, perquè cada comentari a cada espai diferent comptarà. Va, feu-ho ara mateix!

EL RESULTAT DEL SORTEIG

La guanyadora del sorteig ha estat Rake Costa.

ENHORABONA!!!! 🙂

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This