16 / 04 / 19

SORTEIG EXPRESS FET/ Dos packs familiars de 4 entrades per veure ‘Molsa’ de la companyia Thomas Noone Dance a La Sala de Sabadell

Si us agrada emocionar-vos al teatre, si us agraden les històries de superació, d’amistat, de retrobaments i d’aventures, heu de conèixer la Janinka i els quissos Molsa i Menta. Aquest és l’espectacle que heu de veure i nosaltres us ho posem fàcil, amb el nostre sorteig express:

Sortegem dos packs familiars de 4 entrades per anar a veure l’espectacle Molsa de Thomas Noone Dance a La Sala Miguel Hernández de Sabadell, el dissabte 27 d’abril a les 20h.

L’amistat supera totes les barreres. I ens ho demostren la Janinka i el seu gos, Molsa, en una història de separacions i retrobaments, de guerres que separen. Però després de moltes aventures i desventures es tornen a trobar.La Janinka i els gossos Molsa i Menta i també altres personatges són els encarregats d’explicar-nos aquesta bonica història d’amistat que no oblida el rerefons de per què fugen els protagonistes… una història que trobem dalt de l’escenari i també, en tots els diaris, ràdios i televisions

Participar al sorteig és molt fàcil! Només ens heu de dir com es diu el vostre millor amic o amiga, només ens cal el nom de pila. Podeu fer-ho de moltes maneres:

EL RESULTAT DEL SORTEIG

El guanyador del sorteig ha estat Santi Suso.

ENHORABONA!!!! 

🙂
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

  1. Santi Suso Ribera Says: 22/04/2019 17:42

    Ori

Pin It on Pinterest

Share This