23 / 04 / 19

SORTEIG EXPRESS URGENT! FET/ Un pack familiar de 4 entrades per veure ‘En Jan Totlifan’ de L’Estaquirot a Les Olives (Garrigoles)

Quan vau aprendre a lligar-vos les sabates sense ajuda? I a parar taula? Com porteu l’autonomia? Si sou de les famílies que opten per afavorir que els infants ho provin tot o també si sou de les que els fa por deixar que facin anar les tisores, teniu un sorteig que us agradarà molt:

Sortegem un pack familiars de 4 entrades per anar a veure l’espectacle En Jan Totlifan de L’Estaquirot Teatre a La Sala Les Bassotes de Les Olives, a Garrigoles, en el marc del cicle Empordanet a Escena, el diumenge 28 d’abril a les 17h.

En Jan és un home que no va aprendre de petit perquè a casa li feien tot si ell no ho volia intentar. I, de gran, tenia al seu ajudant Nicolau que també li feia tot. Quan el seu amic va marxar i el va deixar sol, en Jan no sabia fer res sense ajuda. L’aventura que emprèn per anar a buscar el Nicolau no només li serveix per retrobar-lo, sinó per aprendre a esforçar-se, a intentar fer les coses per ell mateix i a ser capaç de ser autònom. Només així podrà continuar aprenent coses, com el famós gelat de fruites!

Participar al sorteig és molt fàcil! Només ens heu de dir quin és el vostre gelat preferit. Podeu fer-ho de moltes maneres:

 • Per correu electrònic, escrivint-nos a club@escenafamiliar.cat
 • Fent un comentari en aquesta mateixa pàgina
 • A través d’AQUEST post de Facebook. Comparteix i respon en un comentari
 • A través d’AQUEST post de Twitter. Fes RT i respon fent un comentari
 • A través d’AQUEST post d’Instagram. Posa un ❤ i respon en un comentari

No badeu! És un sorteig EXPRESS EXTREM! Teniu temps de participar fins al dissabte 27 d’abril a les 11h. Ah! I qui ho faci tot, tindrà més possibilitats de guanyar, perquè cada comentari a cada espai diferent comptarà. Va, feu-ho ara mateix!

EL RESULTAT DEL SORTEIG

El sorteig ha quedat desert. Us recordem que, per tal de fer efectiu el sorteig, cal que ens responeu a les nostres comunicacion sper confirmar l’assistència. Us esperem en altres sortejos!

MOLTA SORT!!! 🍀

 1. Esther Agell Says: 26/04/2019 11:10

  El de xocolata de tota la vida!

 2. Ona Soler Antolinez Says: 26/04/2019 00:28

  El meu gelat preferit és el de mascarpone amb figues de l’Angelo!

Pin It on Pinterest

Share This