22 / 03 / 19

SORTEIG EXPRESS/ Dos packs familiars de 4 entrades per veure ‘En Jan Totlifan’ de L’Estaquirot Teatre a La Sala de Sabadell

Quan vau aprendre a lligar-vos les sabates sense ajuda? I a parar taula? Com porteu l’autonomia? Si sou de les famílies que opten per afavorir que els infants ho provin tot o també si sou de les que els fa por deixar que facin anar les tisores, teniu un sorteig que us agradarà molt:

Sortegem dos packs familiars de 4 entrades per anar a veure l’espectacle En Jan Totlifan de L’Estaquirot Teatre a La Sala Miguel Hernández de Sabadell, el diumenge 31 de març a les 18h.

En Jan és un home que no va aprendre de petit perquè a casa li feien tot si ell no ho volia intentar. I, de gran, tenia al seu ajudant Nicolau que també li feia tot. Quan el seu amic va marxar i el va deixar sol, en Jan no sabia fer res sense ajuda. L’aventura que emprèn per anar a buscar el Nicolau no només li serveix per retrobar-lo, sinó per aprendre a esforçar-se, a intentar fer les coses per ell mateix i a ser capaç de ser autònom. Només així podrà continuar aprenent coses, com el famós gelat de fruites!

Participar al sorteig és molt fàcil! Només ens heu de dir quina és l’última cosa que heu après a fer. Podeu fer-ho de moltes maneres:

No badeu! És un sorteig EXPRESS EXTREM! Teniu temps de participar fins al dijous 28 de març a les 14h. Ah! I qui ho faci tot, tindrà més possibilitats de guanyar, perquè cada comentari a cada espai diferent comptarà. Va, feu-ho ara mateix!

EL RESULTAT DEL SORTEIG

La família guanyadora* del sorteig la coneixerem el divendres 29 de març.

* si no respon a les nostres comunicacions per confirmar l’assistència, procedirem a fer un nou sorteig.

MOLTA SORT!!! 🍀

 1. Neus Verge Berrar Says: 22/03/2019 10:45

  Ens encantaria!!

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This