4 / 01 / 19

SORTEIG EXPRESS FET/ Pack familiar de 4 entrades per veure ‘Blink Flash Duncan’ de Blink Flash a Juneda

La dansa és un dels llenguatges que millor connecta amb la canalla més petita. Si us agrada sentir el moviment i voleu experimentar amb els sentits, us encantarà la proposta que tenim per vosaltres:

Sortegem un pack familiar de 4 entrades per anar a veure l’espectacle Blink Flash Duncan de Blink Flash al Teatre Foment de Juneda el diumenge 13 de gener a les 18h.

És una gran oportunitat per veure aquest espectacle, el primer de la companyia, estrenat tot just fa un any. Blink Flash Duncan explica com la Isa, una noia valenta i curiosa, descobreix objectes amagats a l’espai escènic. Cada objecte guarda una experiència vital en sinèrgia amb una emoció, un color i una música. Recomanat per a infants d’entre 2 i 5 anys, aquest espectacle serveix els membres de la companyia, Montse Roig, Marina Cardona  i Joan Casas, per apropar els llenguatges de la dansa i del teatre als més menuts com a vehicles per expressar les emocions.

Participar al sorteig és molt fàcil! Només ens heu de dir què sentiu quan balleu. Podeu fer-ho de moltes maneres:

No badeu! Teniu temps de participar fins a l’11 de gener a les 14h. Ah! I qui ho faci tot, tindrà més possibilitats de guanyar, perquè cada comentari a cada espai diferent comptarà. Va, feu-ho ara mateix!

EL RESULTAT DEL SORTEIG

La guanyadora ha estat la Sandra Junqueras, que ens va deixar al post d’Instagram aquest comentari: “Quan ballo em poso de molt bon humor!!! I més si ho faig amb els meus fills!!😍😍”

ENHORABONA!!!

Us esperem a propers sortejos

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This