27 / 09 / 19

SORTEIG EXPRÉS URGENT!!! / 5 entrades dobles per una prèvia de l’espectacle ‘Hamelí’ (Xip Xap) al Teatre l’Escorxador de LLeida

Convoquem un sorteig exprés URGENT! Disposem de 5 entrades dobles per anar a veure una sessió prèvia (a l’estrena) Hamelí, d’una de les companyies de referència d’aquest país, Xip Xap Teatre, que s’inspira en el conte clàssic per explicar-nos una faula preciosa, divertir-nos, meravellar-nos i fer-nos reflexionar. Aquest sorteig és possible gràcies a la mateixa companyia i a la gentilesa del Teatre l’Escorxador de Lleida. La funció es celebrarà el dia 3 d’octubre a les 6 de la tarda, a la sala 2 del teatre lleidatà.

Hamelí ha sobreviscut al pas del temps, com els bons clàssics, i ofereix una lectura completament contemporània, que és en la que Xip Xap posa el focus. La faula explica la misteriosa desgràcia d’una vila que ben bé podria ser la teva, on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica, la població es envaïda per una plaga de rates, però ningú sap d’on han vingut, o potser es que no han vingut d’enlloc. I sempre han estat allí?

Com es pot participar? Recordeu que hem fet petits canvis en la mecànica de participació, però és molt senzill. El sorteig són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del dia 2 d’octubre entraran a sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 2 a la tarda.

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar). O si voleu deixar un comentari en aquest post, sobre com despertaríeu vosaltres a un teatre, serà benvingut!

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

RESULTAT DEL SORTEIG

Aquest sorteig ja s’ha realitzat. Les guanyadores han estat: Judit Cirera, Àngels Antolín, Olga Clop, Esther Martín i Sara Montoza. Moltes gràcies a tothom per participar i esteu atents, que continuem amb més sortejos, obsequis i sorpreses!!!

 

 

 1. Gemma Says: 27/09/2019 14:35

  Vull anar al teatre amb el meu fill i que gaudeixi de la cultura!

  • Portal EscenaFamiliar.cat Says: 02/10/2019 11:34

   Hola Gemma! Ens encanta que vulguis participar. Et preguem que segueixis les indicacions que hi ha al post per participar al sorteig. Moltes gràcies!

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This