2 / 10 / 19

SORTEIG EXPRÉS URGENT! / 1 pack familiar de 4 entrades per veure ‘Geometria’ a La Sala de Sabadell

Convoquem un nou sorteig exprés, però MOLT URGENT!!! Disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció de Geometria. L’espectacle és d’una gran companyia, Roseland Musical, que té un munt d’experiència fent espectacles musicals familiars d’una qualitat excel·lent. La funció es farà el diumenge 6 d’octubre a les 6 de la tarda La Sala Miguel Hernández de Sabadell.

Geometria és una experiència visual per gaudir d’un principi bàsic i que és present a tot arreu: música i coreografia naturals, les que evolucionen l’essència orgànica de la forma. Estructures lineals, circulars o creant els vèrtexs on conflueixen les arts: imaginari i fantasia d’imatges on els ballarins generen tot de variacions prefixades.

Com es pot participar? Recordeu que hem fet petits canvis en la mecànica de participació, però és molt senzill. El sorteig són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: a l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 6 de la tarda del dia 4 d’octubre entraran a sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia al vespre.

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

RESULTAT DEL SORTEIG

Aquest sorteig ja s’ha realitzat. La guanyadora ha estat Marta Roig. Moltes gràcies a tothom per participar i esteu atents, que continuem amb més sortejos, obsequis i sorpreses!!!

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This