19 / 09 / 19

SORTEIG EXPRÉS! / Un pack familiar de 4 entrades per l’espectacle Un SAT! de cartró, de CreaMoviment

Reprenem la temporada de sortejos d’entrades a Escena Familiar! Comencem amb el que anomenem pack familiar, que és un lot de 4 entrades, per l’espectacle Un SAT! de cartró, que presenta la companyia CreaMoviment. En aquest espectacle el teatre dorm i s’ha de despertar. Els voleu ajudar? Cantareu, ballareu, jugareu i fareu pessigolles a aquest espai màgic ple de butaques, cortines, escales, llums… on tot és possible i tot pot passar. Sigueu espectadors i protagonistes d’Un SAT! de cartró. Les entrades sortejades són per assistir a la funció del diumenge 29 de setembre, a les 12 del migdia.

Com es pot participar? Fem alguns petits canvis en la mecànica, estigueu atents. Tot i això, continuarà essent molt senzill. Primer de tot, aquests sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Ja veureu, és molt fàcil. Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Tots els mails rebuts fins les 12 del migdia del 27 de setembre entraran a sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 27 a la tarda.

Si us ha agradat, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facbeook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar). O si voleu deixar un comentari en aquest post, sobre com despertaríeu vosaltres a un teatre, serà benvingut!

Comencem la temporada! Veniu al teatre amb nosaltres!!!

RESULTAT DEL SORTEIG

Aquest sorteig ja s’ha realitzat. La guanyadora ha estat Debora del Carril. Moltes gràcies a tothom per participar i esteu atents, que continuem amb més sortejos, obsequis i sorpreses!!!

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This