19 / 12 / 19

SORTEIG EXPRÉS (FET) / 5 entrades dobles per veure ‘El Petit Elefant’ al festival Fum, Fum, Fum de Lleida

Convoquem un nou sorteig exprés! Disposem de 5 entrades dobles per assistir a una funció d’El Petit Elefant, un espectacle del Centre de Titelles de Lleida, al Festival Fum, Fum, Fum que es fa a l’Antic Cine Goya, del barri de Magraners, de Lleida, un espai gestionat per l’Associació Hangar de Magraners. La funció de la qual sortegem entrades es farà el proper dissante 21 de desembre (17.30h). El petit elefant és molt tafaner, no para de fer preguntes; ho vol saber tot! Per això, s’arriscarà a endinsar-se a la jungla i viure una profitosa i, alhora, perillosa descoberta (de 3 a 8 anys).

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 10 del matí del dia 21 de desembre entraran a sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora immediatament.

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

RESULTAT DEL SORTEIG

Aquest sorteig ja s’ha realitzat. Els guanyadors han estat Vanesa Ortega, Alícia Rodríguez, Maite Salas, Marc Julià i Cèlia Pifarré. Moltes gràcies a tothom per participar i esteu atents, que continuem amb més sortejos, obsequis i sorpreses!!!

 1. Cristina Says: 19/12/2019 13:09

  Ens encantaria escoltar la història del petit Elefant

  • Portal EscenaFamiliar.cat Says: 19/12/2019 13:28

   Hola Cristina! Recorda seguir les passes que indica al post per entrar al sorteig! Moltes gràcies 🙂

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This