Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
16 / 02 / 21

SORTEIG EXPRÉS #CULSINQUIETS!!/ Disposem d’un pack familiar de darrera hora per veure Les aventures del lleó Vergonyós a Lloret de Mar!!!

Al Cub dels Culs Inquiets estem que ho petem! Acabem de rebre a darrera hora un pack familiar de 4 entrades per assistir a la funció de diumenge vinent, dia 21 de febrer (12h), de Les aventures del Lleó Vergonyós, el darrer espectacle de la companyia El Pot Petit, per gentilesa del Teatre Municipal de Lloret de Mar. Redordeu que hi ha el condicionant de la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia. Feu les consultes adequades.

Les aventures del lleó Vergonyós és un viatge ben divertit amb titelles i música en directe, per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges més emblemàtics d’El Pot Petit. El lleó, a través d’aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. I junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions son dificils de gestionar.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls.

Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 8 del vespre del 19 de febrer entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 19 o el 20 al matí, estigueu atents al whatsapp i al mail!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

 1. Patricia Says: 18/02/2021 14:05 Reply

  Lleo vergonyós

  • Portal EscenaFamiliar.cat Says: 18/02/2021 14:08 Reply

   Hola Patrícia. Si voleu participar en el sorteig, només heu de seguir les instruccions que s’indiquen en el post. Moltíssimes gràcies i molta sort!

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This