13 / 01 / 20

SORTEIG EXPRÉS / 1 pack familiar de 4 entrades per veure una mostra oberta de ‘Valentina Quàntica’ al Teatre Principal d’Olot

Convoquem un nou sorteig exprés! Disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció (mostra oberta) de l’espectacle Valentina Quànticaun espectacle multipremiat de la Companyia de Teatre Anna Roca, al Teatre Principal d’Olot diumenge vinent, dia 19 de gener, a les 5 de la tarda. En aquesta peça, per a nens i nenes a partir de 6 anys, s’hi fan diverses preguntes, com ara per què, si vivim en una societat que procura per la igualtat d’homes i dones, hi ha tan poques científiques reconegudes? Per què tenim tantes curiositats sense resposta? Per què és tan fascinant el món en el que vivim??! Si voleu resoldre aquestes qüestions, si sou dels que la curiositat us surt per les orelles o simplement teniu ganes de descobrir allò que li passa pel cap a la Valentina, entreu al seu laboratori! Perquè un espectacle pot ensenyar-vos més coses de les que creieu! 

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del dia 17 de gener entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia a la tarda.

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This