16 / 12 / 19

SORTEIG EXPRÉS (FET) / 1 pack familiar de 4 entrades per veure ‘Play’ d’Aracaladanza al Mercat de les Flors

Convoquem un nou sorteig exprés! Disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció de Play, un espectacle de la prestigiosa companyia madrilenya Aracaladanza, al Mercat de les Flors de Barcelona. La funció de la qual sortegem entrades es farà el dia 3 de gener a les 18h. Play vol dir jugar, en anglès. Aracaladanza proposa l’aventura del joc, i amb ella, la llibertat de la imaginació, el plaer de la invenció, la sorpresa, el riure i la complicitat. Play neix com un llenç en blanc amb la mirada oberta. Una caixa de sorpreses en la qual es poden trobar tocs de màgia, píndoles d’humor, bogeria desfermada i dansa. Molta dansa, sobretot contemporània, però també amb referències a grans clàssics del ballet i un toc de Broadway. Fantasia, creativitat, somni i màgia són els ingredients essencials del treball d’una companyia madrilenya que és pionera en la dansa contemporània i ben coneguda per les seves propostes escèniques d’alta qualitat. Un referent nacional i internacional en la creació d’espectacles familiars.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del dia 30 de desembre entraran a sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia a la tarda.

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

RESULTAT DEL SORTEIG

Aquest sorteig ja s’ha realitzat. La guanyadora ha estat Lorena Benesey. Moltes gràcies a tothom per participar i esteu atents, que continuem amb més sortejos, obsequis i sorpreses!!!

 1. Néstor Says: 19/12/2019 14:52

  M’agrada aquesta iniciativa de sortejar entrades per tota la familia
  Salutacions

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This