8 / 10 / 19

SORTEIG EXPRÉS! (FET) / 1 pack familiar de 4 entrades per veure ‘Musicals pels més menuts’ a Temporada Alta, a Salt

Convoquem un nou sorteig exprés! Disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció de Musicals pels més menuts. La Companyia Pels més Menuts realitza espectacles i concerts familiars pels infants entre 0 i 4 anys. Els seus concerts esdevenen experiències sensorials compartides entre els menuts, la família i els músics. Un concert Pels més Menuts, no només és  música… Els nadons són curiosos i tenen la necessitat vital de conèixer el que els envolta. Molts nens i nenes segurament han quedat bocabadats davant dels colors brillants d’El mag d’Oz i deuen haver ballat amb la cançó “Camí de rajoles grogues”, un dels títols més populars d’un gènere, el musical, que agrada a tothom, a grans i petits. La companyia Pels més Menuts ha triat per Musicals pels més menuts un repertori de peces musicals de tots els temps per al seu nou projecte, que vol acostar una altra vegada la música a nens i nenes de fins a quatre anys. La funció de la qual sortegem entrades està inclosa en la programació del Festival de Tardor de Catalunya Temporada Alta i es farà el dia 29 d’octubre a les 10:30h del matí a El Canal, de Salt. 

Com es pot participar? Recordeu que hem fet petits canvis en la mecànica de participació, però és molt senzill. El sorteig són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: a l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 6 de la tarda del dia 14 d’octubre entraran a sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia a la tarda.

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar)

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

RESULTAT DEL SORTEIG

Aquest sorteig ja s’ha realitzat. El guanyador ha estat Santi Suso. Moltes gràcies a tothom per participar i esteu atents, que continuem amb més sortejos, obsequis i sorpreses!!!

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This