25 / 10 / 19

SORTEIG EXPRÉS (FET) / 1 pack familiar de 4 entrades per veure ‘Lù (路)’ al Canal de Salt en el marc de Temporada Alta

Convoquem un nou sorteig exprés! Disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció de Lù (路), de la companyia MaduixaLa funció de la qual sortegem entrades es farà el dia 17 de novembre a les 18.30h a El Canal, de Salt (Girona). 

Dues nenes pobres són les protagonistes de  (路) (en xinès, “camí”). Treballen i treballen al camp sense descans, però han convertit la dura feina que normalment faria un adult en un fantàstic joc per sobreviure i ser una mica felices. No hi ha cap nen o nena que no jugui, que no miri, toqui, tafanegi, experimenti, inventi, imagini i, sobretot, somiï i aprengui. Espectacle íntim i poètic de la valenciana Cia. Maduixa que combina dansa, audiovisual i arts plàstiques. Un cant al poder de la imaginació dels més petits de la casa. El 2018, la companyia va guanyar el premi Moritz de Tàrrega per Mulïer.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del dia 1 de novembre entraran a sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia a la tarda.

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

RESULTAT DEL SORTEIG

Aquest sorteig ja s’ha realitzat. La guanyadora ha estat Àngela Monje. Moltes gràcies a tothom per participar i esteu atents, que continuem amb més sortejos, obsequis i sorpreses!!!

 1. Monica Says: 19/11/2019 19:37

  A veure si hi ha sirt

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This