21 / 11 / 19

SORTEIG EXPRÉS (FET) / 1 pack familiar de 4 entrades per veure ‘La Jana i els 3 óssos’ al SAT!

Convoquem un nou sorteig exprés! Disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció de La Jana i els 3 óssos, un espectacle del Centre de Titelles de Lleida. La funció de la qual sortegem entrades es farà el dia 30 de novembre a les 17.30h al SAT! Teatre de Barcelona. La Jana i els 3 óssos és una versió del conte popular La Rínxols d’Or, narrada amb titelles, ombres i cançons. Es tracta d’una reposició d’un dels espectacles amb més èxit del Centre de Titelles de Lleida, en commemoració dels 25 anys de la seva creació.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del dia 28 de novembre entraran a sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia a la tarda.

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

RESULTAT DEL SORTEIG

Aquest sorteig ja s’ha realitzat. La guanyadora ha estat Georgina Arriaza. Moltes gràcies a tothom per participar i esteu atents, que continuem amb més sortejos, obsequis i sorpreses!!!

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This