4 / 10 / 19

SORTEIG EXPRÉS! (FET) / 1 pack familiar de 4 entrades per veure ‘Geometria’ a Temporada Alta, a Girona

Convoquem un nou sorteig exprés! Disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a la funció (a l’estrena) de Geometria. L’espectacle és d’una gran companyia, Roseland Musical, que té un munt d’experiència fent espectacles musicals familiars d’una qualitat excel·lent. La funció, inclosa en la programació del Festival de Tardor de Catalunya Temporada Alta, es farà el dia 27 d’octubre a les 6 de la tarda al Teatre Municipal de Girona.

Geometria és una experiència visual per gaudir d’un principi bàsic i que és present a tot arreu: música i coreografia naturals, les que evolucionen l’essència orgànica de la forma. Estructures lineals, circulars o creant els vèrtexs on conflueixen les arts: imaginari i fantasia d’imatges on els ballarins generen tot de variacions prefixades.

Com es pot participar? Recordeu que hem fet petits canvis en la mecànica de participació, però és molt senzill. El sorteig són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: a l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 6 de la tarda del dia 10 d’octubre entraran a sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia a la tarda.

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

RESULTAT DEL SORTEIG

Aquest sorteig ja s’ha realitzat. La guanyadora ha estat Txell Martínez. Moltes gràcies a tothom per participar i esteu atents, que continuem amb més sortejos, obsequis i sorpreses!!!

 1. Monica Palacios Says: 04/10/2019 21:22

  A veure su tenim sort!!

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This