19 / 12 / 19

SORTEIG EXPRÉS (FET) / 1 pack familiar de 4 entrades per veure ‘Amour’ de Marie de Jongh a La Llotja de Lleida

Convoquem un nou sorteig exprés! Disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció d’Amour, un espectacle de la companyia Marie de Jongh, al Teatre La Llotja de Lleida. La funció de la qual sortegem entrades es farà el dia 4 de gener a les 18h. Amour és un muntatge de teatre infantil per a adults o de teatre d’adults per a nens, és a dir, un espai on petits i grans poden compartir emocions i reflexions, dubtes i certeses. Una proposta d’una companyia basca nascuda el 2008 i dirigida per Jokin Oregi, la creativitat extraordinària del qual confereix als seus muntatges un segell inconfusible.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tot seguit, us heu de fer seguidors a les xarxes socials dels perfils del Teatre La Llotja (Twitter, Facebook, Instagram) i de La Temporada Lleida (Instagram). Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del dia 30 de desembre entraran a sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia a la tarda.

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

RESULTAT DEL SORTEIG

Aquest sorteig ja s’ha realitzat. El guanyador ha estat Oriol Ferre. Moltes gràcies a tothom per participar i esteu atents, que continuem amb més sortejos, obsequis i sorpreses!!!

 1. Estefania Says: 19/12/2019 19:42

  Ens encantaria veure la funció

  • Portal EscenaFamiliar.cat Says: 20/12/2019 02:02

   Hola Estefania! Serà un plaer que participeu al sortieg. Només has de seguir les instruccions del post. Moltes gràcies!!!

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This