28 / 01 / 20

SORTEIG EXPRÉS / 1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció de Kàtia (Teatre Nu) a Lleida

Convoquem un nou sorteig exprés! Disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció de l’espectacle Kàtiaun espectacle de la companyia Teatre Nu, al Teatre Municipal l’Escorxador de Lleida, el dia 1 de febrer, a les 6 de la tarda. La Kàtia fa la maleta i emprèn un viatge, l’aventura de la seva vida que viurà  acompanyada de la seva mare. Trobarà el que busca? Kàtia és un espectacle de teatre visual que ens parla de la necessitat de retrobar-nos amb les nostres arrels.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tot seguit, us heu de fer seguidors a les xarxes socials dels perfils del Teatre La Llotja (Twitter, FacebookInstagram) i de La Temporada Lleida (Instagram). Tots els mails rebuts fins les 5 de la tarda del dia 31 de gener entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia a la tarda.

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This