14 / 11 / 18

SORTEIG FET! Pack familiar de 4 entrades per veure ‘La nena dels pardals’ al Simbiòtic Festival

El proper 30 de novembre -fins al 2 de desembre- arriba a Barcelona la tercera edició del festival Simbiòtic, amb una programació accessible que aposta per la creació contemporània inclusiva de qualitat i reivindica unes arts escèniques on totes i tots formem part. En aquesta ocasió, sota el lema “Escenaris ocults”, el Teatre Lliure de Montjuïc acollirà tres espectacles adaptats amb visites prèvies, audiodescripció en directe, interpretació de llengua de signes, subtitulació en directe, bucle magnètic i programes amb lectura fàcil per reivindicar que a les arts escèniques s’aboleixin les barreres comunicatives, físiques i mentals i totes i tots puguem participar autònomament al teatre.

Aquesta programació accessible, inclou també un espectacle familiar. I quin un! El dissabte 1 de desembre, a les 18.30h, tindrà lloc la representació de ‘La nena dels pardals‘ de Teatre al Detall, amb la banda sonora en directe de La Tresca i la Verdesca. L’obra, basada en un fet històric, explica la història de la Ming-Li, que decideix salvar els pardals quan el Gran Timoner ordena exterminar-los perquè es mengen les collites. Tota una lliçó sobre la importància de cada espècie en el cicle de la vida. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels infants.

El voleu anar a veure gratis? És mooooolt fàcil. Només ens heu de respondre a una pregunta:

Com creus que hauria de ser el teatre per ser accessible?

Teniu quatre formes de participar:

 1. Contestar la pregunta fent un comentari en aquesta mateixa pàgina

 2. Contestar la pregunta i compartint AQUESTA publicació de Facebook

 3. Contestar la pregunta i fer RT a AQUESTA publicació de Twitter

 4. Contestar la pregunta i fer ❤ a AQUESTA publicació d’Instagram

Tothom que hi participeu entrareu al sorteig d’un pack familiar de 4 entrades per gaudir de l’espectacle amb totes les mesures d’accessibilitat.

GUANYADORA DEL SORTEIG

La persona guanyadora del sorteig ha estat Neus Verge, que va respondre a la nostra pregunta al Facebook. Enhorabona!

Moltes gràcies a tothom que heu participat. Us esperem a propers sortejos!

 1. sonia Says: 16/11/2018 12:11

  subencionat per poder tenir un preu més asequible

 2. Marta Says: 16/11/2018 00:15

  Una programació més variada d’obres per a tots els públics, a preus assequibles per a les families i per tot el territori

 3. Mireia Biosca Says: 15/11/2018 04:31

  Ho heu dit vosaltres, per ser accessible a tothom: amb visites prèvies, audiodescripció en directe, interpretació de llengua de signes, subtitulació en directe, bucle magnètic i programes amb lectura fàcil

 4. Sandra Says: 14/11/2018 22:58

  Perquè el teatre sigui més accessible i inclusiu, caldria dotar els seients mobibles,pq hi hagués més facilitat i un nombre més elevat de perdones amb mobilitat reduïda i que piguessin seure en llibertat on vulguessin. Per persones sordes facilitar que obligatoriament en tots o alguns passes els espectacles es poguessin veure amb llenguatge de signes, i també per persones invidents amb explicació simultania per audio. I sobretot teatre inclusiu amb actors i actrius amb discapacitat de manera ordinaria als espectacles fent personatges protagonistes. Més diversitat complexa al teatre ja!!!

 5. Núria Says: 14/11/2018 22:51

  El teatre hauria de poder arribar a tots els racons del país, els desplaçaments llargs no haurien de ser necessaris per poder veure teatre.

 6. Gemma París Says: 14/11/2018 22:39

  Sería interessant que l’IVA en el teatre fos molt més baix (com a altres paísos europeus) per tal d’abaratir les entrades i que fos mes accessible a les families amb menys recursos economics

 7. Nika Says: 14/11/2018 15:03

  Que en facin més a prop dels pobles i més baratet

 8. Susana Deulofeu Says: 14/11/2018 13:30

  Mes economic

Pin It on Pinterest

Share This