21 / 11 / 18

SORTEIG FET! Pack familiar de 4 entrades per veure ‘Adéu, Peter Pan’ de Festuc Teatre al SAT

Voleu començar el desembre amb tendresa i emoció? Doncs tenim una proposta que us encantarà! I si participeu al nostre sorteig potser hi aneu gratis:

Sortegem un pack familiar de 4 entrades per anar a veure l’espectacle Adéu, Peter Pan de Festic Teatre al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona el dissabte 1 de desembre a les 17.30h.

Si us agraden els titelles i les històries que arriben al cor, no us podeu perdre aquest espectacle. Explica el que li passa a la Maria, una nena amb molta imaginació que cada tarda viu aventures amb el seu avi jugant a ser Peter Pan. Una nit, els nens perduts s’enduen la Maria cap al País de Mai Més. Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew Barrie es fan realitat en aquesta tendra història que plasma una realitat actual: el vincle entre els infants i els seus avis.

Participar al sorteig és molt fàcil! Només ens has de dir com es diuen o es deien el teus avis i a què jugues amb ells. Pots fer-ho de moltes maneres:

EL RESULTAT DEL SORTEIG

La persona guanyadora del sorteig ha estat Mia X. Bajes, que va respondre a la nostra pregunta al Facebook. Enhorabona!

Moltes gràcies a tothom que heu participat. Us esperem a propers sortejos!

 1. Gemma Says: 26/11/2018 13:37

  Els meus avis es deien Llorenç, Magdalena, Martín i Daría. La veritat és que podien estar ben poc per mi. Érem moltíssim nets (una vintena) i prou feina tenien a fer berenars, dinars… Parlo de fa més de 25 anys, eren altres temps. Ara, els meus pares sí que s’organitzen per poder jugar, i molt, amb els nets, les meves filles incloses: a l’oca, a cotxes, a nines, al dòmino… Com gaudeixen! I com gaudeixo jo mirant-los jugar plegats!!

 2. Eva MB Says: 25/11/2018 08:53

  La meva àvia es deia Rosario, va ser la millor àvia del món. Sempre li ploràven els ulls, sempre reia, jo li deia que tenia catarates de tant riure. Era molt bonica, molt divertida i molt feliç! Me l’estimava moltíssim!!❤️
  Sort a tothom!

 3. Eva MB Says: 25/11/2018 08:47

  En el meu cas només vaig conèixer a una dels 4 avis, els altres van morir abans de nèixer jo. Es deia Rosario i era la millor àvia del món. Sempre li ploraven els ulls, sempre reia, jo deia que tenia catarates de tant riure!! Era molt feliç i divertida!! Me l’estimava moltíssim!!!❤️
  Sort a tothom!

 4. Anna Says: 24/11/2018 23:49

  La meva filla gran encara no sap escriure, o sigui que ho faig jo (la mare). Els seus avis es diuen Montse, Xavier, Magda i Antoni. Li encanta jugar amb ells amb els Clicks!

 5. Josep Pau Cabelo Says: 23/11/2018 23:47

  El meu avi es diu com jo Josep I cada dia hem be a buscar al cole i m’ajuda amb els deures.
  La meva padrina es diu Delfina i l’altra yaya es diu Dolors i a vegaded tambe hem be a buscar al cole.

 6. Jana Molina Says: 22/11/2018 14:28

  La meva iaia es diu Olga i sempre em porta al cine i al teatro i juga amo mi a cotxes
  El meu avi es diu Joan pero el veíx molt poc

 7. Sílvia Says: 22/11/2018 06:51

  Mai m’ha tocat i m’encantaria portar als meus dos soletes de la casa

Pin It on Pinterest

Share This