Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
10 / 02 / 21

SORTEIG #CULSINQUIETS!!/ Xip Xap ens presenta un “Hamelí” diferent, us donem la possibilitat de conéixer-lo a Olot sortejant 1 pack familiar

El flautista d’Hamelí és un conte clàssic, que la companyia Xip Xap Teatre ha volgut abordar d’una manera diferent: i si les rates no han aparegut de sobre. I si les rates ja eren al poble? Si voleu descobrir aquesta meravellosa versió que es titula Hamelí, Escena Familiar us dona la possibilitat de fer-ho, ja que sortegem un pack familiar de 4 entrades per assistir a la funció d’Hamelí que Xip Xap farà al Teatre Principal d’Olot el diumenge dia 21 de febrer (17h). Hi ha, però, com ja sabeu, un petit condicionant: tingueu en compte la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia.

Alguns clàssics tenen el poder de sobreviure al pas del temps i continuar oferint lectures que ens resulten completament contemporànies. Com Hamelí, un espectacle basant en un conte clàssic que manté viva una essència que és imprescindible narrar. Hamelí explica la misteriosa desgràcia d’una vila que ben bé podria ser la teva, on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, però un fet farà que la seva convivència es vegi alterada de forma dramàtica, la població es envaïda per una plaga de rates, però ningú sap d’on han vingut, o potser es que no han vingut d’enlloc. I sempre han estat allí?

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls.

Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 12 del migdia del 19 de febrer entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 19, estigueu atents al whatsapp i al mail!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This