Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
22 / 03 / 21

SORTEIG #CULSINQUIETS!!/ Voleu pujar a les golfes de Samfaina de Colors al SAT! Teatre amb “Andròmines”? Tenim per vosaltres un pack familiar de 4 entrades!

Atenció #CulsInquiets, comencem la Setmana de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut llançant un nou sorteig! Disposem d’un pack familiar de 4 entrades per assistir a la funció de l’espectacle Andròminesque la companyia Samfaina de Colors oferirà el proper 28 de març (12h) al SAT! Teatre de Barcelona. A Andròmines, un espectacle tot just estrenat, una noia puja a les golfes de casa seva, redescobreix les seves joguines i torna a ser petita per un instant. El temps s’escola suaument. Sols un instant i ja som grans. Els vells tresors de quan érem petits són ara andròmines abandonades que reviuen i ens retornen al paradís de la infantesa. Un espectacle poètic que ens parla de la fugacitat del temps.

Coneixereu a la companyia!!!

Atenció, que a més de les entrades de l’espectacle, el sorteig inclou la possibilitat de conèixer els membres de la companyia, que us explicaran, de primera mà, totes les interioritats de l’espectacle que acabeu de veure. Podreu observar de ben a la vora l’atrezzo, l’escenografia i us explicaran com ho han fet per crear l’espectacle. Serà una gran experiència! 

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls.

Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 12 del migdia del 25 de març entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 25, estigueu atents al whatsapp i al mail!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar). Recordeu que hi ha el condicionant de la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia. Feu les consultes pertinents.

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This