Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
16 / 06 / 21

Sorteig #CulsInquiets! Voleu guanyar un pack familiar de 4 entrades pel “10 anys de cançons i rimetes” de les 2princesesbarbudes al DeLlegendes?

De l’1 al 4 de juliol es celebra a Sant Martí de Tous el Festival de Llegendes de Catalunya, DeLlegendes, una de les manifestacions culturals més importants del país pel que fa a les nostres tradicions. Escena Familiar i el Club dels Culs Inquiets no són aliens a aquest festival, és per això que hi col·laborem i sortegem entre els membres del club un paquet familiar de 4 entrades per a un dels espectacles més interessants de la mostra. Es tracta del concert 10 anys de cançons i rimetes, de la companyia les 2princesesbarbudes que, amb aquest espectacle celebren el desè aniversari del seu primer espectacle, cançons i rimetes.

Fa 10 anys, les 2princesesbarbudes van fer una interpretació molt personal de cançons de joc, de treball de bressol, romanços i cantarelles tradicionals recollides per Joan Amades. I amb una estètica minimalista, fent servir instruments de joguina i amb ritmes pop es van presentar al públic amb el disc i concert familiar Cançons i rimetes. Ara, després d’Enciclopèdia baixeta de la nit (2013), Sempre de vacances (2015) i La bona vida (2019), revisiten el seu primer disc amb una nova interpretació amb el seu quartet habitual. 2princesesbarbudes oferiran aquest concert el dissabte 3 de juliol a la plaça de l’Ajuntament, a partir de les 12 del migdia.

Com es pot participar en el sorteig?

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls.

Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 12 del migdia de l’1 de juliol  entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 1, estigueu atents al whatsapp i al mail!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar). Recordeu que hi ha el condicionant de la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia. Feu les consultes pertinents.

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This