Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
18 / 06 / 21

Sorteig #CulsInquiets / Voleu assistir a l’estrena de Soc una nou de Zum-Zum Teatre al Grec? Sortegem un pack familiar de 4 entrades!

A la darrera edició de FETEN, que és la mostra de referència del teatre infantil i familiar de l’Estat espanyol, hi va haver un espectacle que va triomfar i va obtenir el premi a la millor direcció i a la millor interpretació col·lectiva. Sabeu quin va ser? Doncs l’espectacle Soc una nou, de la companyia Zum-Zum Teatre, que ha adaptat i dirigit Ramon Molins, a partir d’un conte de Beatriz Osés. Soc una nou s’estrena en l’edició d’enguany del Grec Festival de Barcelona i se’n podran veure dues funcions, els dies 1 i 2 de juliol (18h) al Mercat de les Flors de Barcelona. Si voleu assistir a la sessió del dia 1 de juliol, us hi convidem! Només heu de participar en aquest sorteig.

A Soc una nou, l’advocada Marinetti és una dona implacable i amargada que ha denunciat a gairebé tot el veïnat. La seva vida canvia el dia en què l’Omar, un nen refugiat, cau d’una branca de la seva noguera. El nen transforma la seva vida per complet i per poder quedar-se amb ell, diu que és una nou i que, segons una antiga llei, tots els fruits que cauen al seu jardí li pertanyen. El jutge i el fiscal, incrèduls, escolten als testimonis. Mentre, l’Omar recorda com va haver de fugir d’un país en guerra i com va perdre als seus pares al mar, esperant tenir una oportunitat a la vida.

Conèixer la companyia i el procés creatiu al sTTriPtease

La família guanyadora, a més, podrà participar al sTTriPtease posterior a la funció. Els sTTriPtease són una sèrie de trobades on despullem els processos de creació d’alguns espectacles, per descobrir allò que hi ha darrere i que no es veu a simple vista, buscant conèixer diferents formes de treballar, així com les idees creatives que envolten la producció d’una obra. L’1 de juliol despullarem el procès creatiu de Soc una nou, una forma entretinguda, pràctica i efectiva de créixer i millorar, tant per la companyia que exposa la seva feina com pel públic que assisteix a la jornada.

Com es pot participar en el sorteig?

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls.

Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 12 del migdia del 29 de juny entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 1, estigueu atents al whatsapp i al mail!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar). Recordeu que hi ha el condicionant de la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia. Feu les consultes pertinents.

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This