Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
18 / 02 / 21

SORTEIG #CULSINQUIETS!!/ Sortegem un pack familiar de 4 entrades per veure “En Jan Totlifan” al SAT! Teatre de Barcelona

Al Cub dels Culs Inquiets no parem i fem un altre sorteig! Disposem d’un pack familiar de 4 entrades per assistir a la funció d’En Jan Totlifan, que l’experimentada companyia L’Estaquirot oferirà el diumenge dia 28 de febrer (12h) al SAT! Teatre de Barcelona. En aquest esplèndid espectacle de titelles s’explica la història d’en Jan Totlifan, un nen a qui, de petit, a casa seva li feien tot, i no li calia aprendre a fer res si ell no ho volia; des de cordar-se les sabates, a vestir-se o que li tallessin el menjar. I no va ser fins que va marxar a un llarg viatge que va aprendre a fer moltes coses… Fins i tot el famós gelat de fruita!

Coneixereu a la companyia!!!

Atenció, que a més de les entrades de l’espectacle, el sorteig inclou la possibilitat de conèixer els membres de la companyia i que aquests us expliquin, de primera mà, totes les interioritats de l’espectacle que acabeu de veure. Podreu observar de ben a la vora l’atrezzo, l’escenografia i la companyia us explicarà com ho han fet per crear l’espectacle i fins i tot us presentaran les titelles. Serà memorable! 

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls.

Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 12 del migdia del 25 de febrer entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 26, estigueu atents al whatsapp i al mail!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar). Recordeu que hi ha el condicionant de la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia. Feu les consultes pertinents.

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This