Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
19 / 02 / 21

SORTEIG #CULSINQUIETS!!/ Disposem d’un pack familiar de 4 entrades per vosaltres veure “Orbital” a La Unió d’Alpicat

Atenció #CulsInquiets, que llancem un altre sorteig! Ara disposem d’un pack familiar de 4 entrades per assistir a la funció de l’espectacle Orbital que la companyia Farrés Brothers & Cia. oferiran a La Unió d’Alpicat, el proper 28 de febrer (18h). Orbital parla de les relacions entre nosaltres i, sobretot, de l’amistat, de somnis i de recorreguts i decisions vitals. Quan un coet és llençat a l’espai, aprofita la rotació de la Terra; entra en òrbita durant un temps i així agafa embranzida per sortir disparat a més velocitat. De la mateixa manera, quan coneixem algú, entrem en òrbita amb aquesta persona i ens impulsa cap a trajectòries on no hauríem anat si no l’haguéssim conegut.

Coneixereu a la companyia!!!

Atenció, que a més de les entrades de l’espectacle, el sorteig inclou la possibilitat de conèixer els membres de la companyia i que aquests us expliquin, de primera mà, totes les interioritats de l’espectacle que acabeu de veure. Podreu observar de ben a la vora l’atrezzo, l’escenografia i la companyia us explicarà com ho han fet per crear l’espectacle. Serà memorable! 

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls.

Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 12 del migdia del 25 de febrer entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 26, estigueu atents al whatsapp i al mail!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar). Recordeu que hi ha el condicionant de la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia. Feu les consultes pertinents.

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

  1. Vanesa Says: 25/02/2021 09:08

    Bon día! Ens encantaría guanyar aquestes entrades perque a la meva filla de 6 anys li encanta la cultura! Endavant la cultura sempre es segura.

    • Portal EscenaFamiliar.cat Says: 25/02/2021 11:27

      Hola Vanesa! Genial! Per participar, segueix siusplau totes les passes que s’indiquen al post. Moltes gràcies!

Pin It on Pinterest

Share This