Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
23 / 06 / 20

SORTEIG #CULSINQUIETS / Atenció, sortegem un pack familiar d’entrades per ‘El repòs de la transhumància’ del festival deLlegendes

Més experiències del Club dels #CulsInquiets! Convoquem un sorteig exprés urgent, en que disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a la funció de l’espectacle El repòs de la transhumància, de la Companyia Xip Xap Teatre, al festival deLlegendes el dia 4 de juliol a les 12 del migdia. 

La transhumància és la migració estacional dels ramats a la recerca de les pastures allà on n’hi hagi segons l’època de l’any i des de sempre ha estat un vehicle per a nombroses històries. Pastures a la muntanya a l’estiu i pastures a la plana a l’hivern. I així són els pastors de Xip Xap, porten el seu ramat allà on el públic està reunit, per gaudir del teatre al carrer. El dia 4, els pastors duen el ramat a la Plaça de la Independència de Sant Martí de Tous i allà expliquen les seves facècies al públic, mentre atenen a les ovelles, al seu gos i planten cara al llop.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 8 del vespre del 29 de juny entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora, estigueu atents al whatsapp!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This