Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
13 / 01 / 21

SORTEIG CULS INQUIETS!!/ Sortegem un pack familiar d’entrades per veure Geometria al SAT!, voleu anar-hi?

Atenció que al Club dels #CulsInquiets disposem d’1 pack familiar de 4 entrades, per assistir a la funció del diumenge 24 de gener de l’espectacle Geometria de la companyia Roseland Musical, al SAT! Teatre de Barcelona, a les 12h, que sortejarem entre els membres del club. Hi ha, però, com ja sabeu, un petit condicionant: tingueu en compte la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia.

A Geometria, un cercle, un quadrat i un triangle són les tres figures bàsiques de la geometria variable que el moviment de la dansa transforma en imatges dinàmiques i fugaces. En aquest espectacle, amplificades amb unes projeccions de vídeo en 3D i la participació directa del públic. Una experiència visual per gaudir d’un principi bàsic i que és present a tot arreu: música i coreografia naturals, les que evolucionen l’essència orgànica de la forma. Estructures lineals, circulars o creant els vèrtexs on conflueixen les arts: imaginari i fantasia d’imatges on els ballarins generen tot de variacions prefixades.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 12 del migdia del 22 de gener entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 22, estigueu atents al whatsapp!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

 1. Gemma Says: 15/01/2021 18:49 Reply

  Encantada d’anar al teatre amb el meu fill!

  • Portal EscenaFamiliar.cat Says: 18/01/2021 18:16 Reply

   Hola Gemma!
   Encantats que hi puguis anar. Per poder-ho fer, només has de seguir les indicacioons del post i esperar a tenir una mica de fortuna 🙂

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This