Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
12 / 10 / 20

SORTEIG CULS INQUIETS!!/ Sortegem un pack familiar d’entrades per ‘Sopa de pedres’ d’Engruna Teatre al SAT! de Barcelona

Més experiències del Club dels #CulsInquiets! Convoquem un sorteig exprés, en que disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció de l’espectacle Sopa de pedres, un espectacle de la Companyia Engruna Teatre, al SAT! Teatre de Barcelona, el dia 18 d’octubre, a les 12h del migdia. 

Sopa de pedres és un nou espectacle que parla de totes aquelles persones que, fugint de la seva realitat més immediata, arriben a terres que no coneixen, amb llengües que no parlen i havent deixat casa seva a milers de quilòmetres. I parlant d’aquelles persones, veureu com, de fet, parlen de tots nosaltres i d’aquelles pedres que ens trobem a la vida i que cal convertir en oportunitats i aprenentatge.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del 16 d’octubre entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 16, estigueu atents al whatsapp!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This