Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
26 / 11 / 20

SORTEIG CULS INQUIETS!!/ Sortegem un pack familiar d’entrades d’‘Història d’un mitjó’ al SAT! Teatre

Més experiències del Club dels #CulsInquiets! Convoquem un sorteig exprés, en que disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció de l’espectacle Història d’un mitjó, un espectacle de la Companyia La Canica, al SAT! Teatre de Barcelona, el dia 8 de desembre, a les 12h del migdia. Hi ha, però, com ja sabeu, un petit condicionant: els caps de setmana encara es manté el tancament perimetral municipal, de manera que amb tot el dolor del nostres cor, aquest sorteig queda restringit als residents a la capital.

En Tin i en Ton són un parell de mitjons inseparables. Allà on està en Tin, està en Ton, i allà on està en Ton, està en Tin. Des de ben petits han crescut junts compartint riures i entremaliadures. Un bon dia en Ton desapareix i en Tin haurà d’emprendre un viatge ple d’aventures per retrobar el seu amic.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del 4 de desembre entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 4, estigueu atents al whatsapp!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This