Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
10 / 12 / 20

SORTEIG CULS INQUIETS!!/ Sortegem un pack familiar d’entrades d’”il·Lia”, al Teatre de l’Escorxador de Lleida

Una nova experiència del Club dels #CulsInquiets! Convoquem un sorteig exprés, en que disposem d’1 pack familiar de 3 entrades per assistir a una funció de l’espectacle il·Lia, de la companyia Miscel·lània Teatre, al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida, el dia 20 de desembre, a les 12h del migdia. Hi ha, però, com ja sabeu, un petit condicionant: tingueu en compte els tancament perimetrals vigents a cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia.

Aquest és el viatge que farà la Lia, una nena que viu en una illa de plàstic. Cada dia que passa li costa més respirar, per això un dia dirà prou i deixarà enrere la seua terra i la seua família. Anirà en busca de coneixença, d’aire, de terra… Trobarà nous amics, noves maneres de viures, una altra terra… Però també passarà por. Un viatge que ens parlarà de la terra. De com la cuidem i la destrossem. De com a vegades cal fugir de la terra que ens ha donat la vida per tal de poder sobreviure. La natura ens parla. Som nosaltres que no hem après a escoltar-la.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del 18 de desembre entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 18, estigueu atents al whatsapp!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This