29 / 01 / 20

SORTEIG / 2 packs familiars de 4 entrades per assistir a una funció de ‘Rojo Estándar’ (Lanördika) a Alpicat

Atenció, oportunitat única! Convoquem un nou sorteig en que disposem de 2 packs familiars de 4 entrades cadascun per assistir a una funció de l’espectacle Rojo Entándarun espectacle multipremiat (Premi ACA 2019 al Millor Espectacle de Circ Petite, Premi FETEN 2018 al Millor Espectacle de Carrer i Premi Lorca 2018 també Millor Espectacle de Carrer) de la companyia Lanördika, a la Sala La Unió d’Alpicat, el dia 9 de febrer, a les 6 de la tarda. A Rojo Estándar Foraster i forastera es mouen per un món estrany. Marcats pel color blanc i pel color vermell, volen aproximar-se des de la curiositat, la diferència, el joc… i provocaran les combinacions més divertides. Sensible i tendre, descarat i alegre, Rojo estándar deixa empremta a la retina, a la memòria i al cor. Aquesta unió entre el circ i la dansa ha aconseguit el reconeixement i gaudi de milers de persones de totes les edats, en la seva extensa gira per festivals i programacions de temporada, a Espanya i Europa.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del dia 7 de febrer entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia a la tarda.

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This