Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
24 / 07 / 20

Sortegem el CD de cançons de l’espectacle ‘La Via Làctia’, de la companyia El Cau de l’Unicorn

El Club dels #CulsInquiets continua actiu i us animem a participar en un nou sorteig. En aquest cas us donem la possibilitat d’obtenir un exemplar del CD amb les cançons de l’esplèndid espectacle de teatre musical i titelles La Via Làctia, de la companyia El Cau de l’Unicorn

La Via Làctia és un muntatge molt recordat i amb una dilatada trajectòria. L’acció de la peça es situa a Argos, un planeta ubicat al centre de La Via Làctia, en què els seus habitants tenen una característica molt curiosa: com més coses aprenen, més els creix el cap… A tots ells, menys a un: en Karim, el nen protagonista. L’alimentació dels Argonians és sorprenent: només s’alimenten de la llet que brolla de les seves fonts, d’un gran llac de llet i dels derivats de la llet com el formatge, el mató, el iogurt, etc.

A causa d’una llarga sequera, se’ls estan començant a buidar els magatzems de menjar… S’apropen dies de fam si no hi troben cap remei! Coincidint amb un eclipsi de lluna i un curiós ritual iniciàtic, en Karim es convertirà en l’encarregat de cercar -per tota la galàxia- un estrany animal que té banyes i dóna llet. Coneixerà diferents civilitzacions i formes de vida abans d’arribar a la Terra…

El CD que sortegem compta amb les 19 cançons de l’espectacle, obra de Roser Castellví i Dani M. Iglesias, i està gravat a l’Estudi’84 de Barcelona.

Com es pot participar en aquest sorteig? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el títol del CD que sortegem. 

Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del 10 d’agost entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora del sorteig, estigueu atents al whatsapp!

Si heu tingut la fortuna que us ha tocat el CD i us ha agradat, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto a instagram…, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Que hi hagi sort!!!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This