5 / 01 / 18

Sortegem 4 entrades per veure ‘Mon pare és un ogre’ de La Baldufa a LaSala

Després del ‘Cirque Déjà Vu’, ‘El Príncep Feliç’ i ‘Pinocchio’, entre d’altres, la Companyia de Comediants La Baldufa presenta ‘Mon pare és un ogre’ (a partir de 10 anys), un espectacle que ens parla sobre el bé i el mal, sobre la maldat dels bons i la bondat dels dolents, el càstig, la culpa, la solidaritat, la justícia. Un viatge al país dels Ogres, un cant a l’esperança.

L’Eduard vol recuperar la memòria del seu pare, un home a qui tothom anomenava “l’Ogre”. Durant moltíssims anys, no ha sabut res d’ell. Ara, a la maduresa, rep la visita d’un home que va compartir cel·la els últims anys de vida del pare a la presó. D’aquesta manera, l’Eduard descobreix la història no explicada, descobreix un Ogre solitari i fosc, que al seu cor sempre hi guardà un lloc pel seu estimat fill; descobreix que gràcies a aquest amor, el seu pare mai deixà de ser un ésser humà amb, també, el seu costat més tendre, la seva fortalesa, la seva debilitat, la tristesa i la diversió. Tot plegat en una petita cel·la on s’acumulen anys, ombres i alegries, recels i amistats eternes.

EscenaFamiliar sortegem un pack familiar de 4 entrades per la funció del dissabte 13 de gener a les 20h a LaSala Miguel Hernández de Sabadell. Per participar al sorteig cal compartir el post publicat a les xarxes socials d’EscenaFamiliar (Facebook o Twitter) indicant amb qui (si pots, etiqueta’l!) aniries a veure l’espectacle i per què, o bé escriure el teu comentari a sota d’aquesta notícia.

A les 21h, en acabar la funció, hi haurà una trobada-sopar amb la companyia La Baldufa (per qüestions de seguretat alimentària cada família es portarà el seu sopar. La beguda i el pica-pica va a càrrec de LaSala).

El sorteig estarà obert fins dimecres dia 10 de gener a les 9h del matí.

  1. Yolanda Barreras Says: 09/01/2018 14:51

    M’encantaria regalar-li a la meva fillola de 11 anys , ja q la meva nena te 5 anys o no poco amar…

  2. Manuel Graña Lopez Says: 06/01/2018 11:23

    M’encantaria anar amb les meves peques i la meva parella i així compartir un moment genial.

  3. Sonia Says: 05/01/2018 14:00

    Ens encantaría anar amb els nostres amics q compartim moltes experiencies! Elisabetta, Jaden i Dani.

Pin It on Pinterest

Share This