13 / 11 / 17

Sortegem 4 entrades per veure ‘Maure el dinosaure’ de Teatre Nu al SAT!

A partir del dissabte 25 de novembre, Teatre Nu serà al SAT! Sant Andreu Teatre presentant ‘Maure el dinosaure’, un espectacle de teatre i titelles protagonitzat per la Martina, una nena petita, valenta i pèl-roja; i en Maure, un dinosaure blau, gros i amb punxes blanques. Són amics que comparteixen jocs, somnis i aventures fins que un dia en Maure es perd enmig de la ciutat i, per intentar recuperar-lo, la Martina s’endinsarà en un viatge ple de perills, estranyeses, sorpreses i oportunitats.

El muntatge desborda humor i tendresa i treballa l’autonomia, els hàbits i les emocions dels infants. Es dirigeix especialment a nens i nenes entre 2 i 8 anys.

La companyia Teatre Nu porta més de 17 anys de trajectòria, durant la qual ha tocat diverses tecles. Sobretot titelles, però també teatre d’objectes (‘Raspall’), teatre d’actors (‘Torna Robin Hood’), teatre de carrer (‘Somnis d’Alícia’), màscares (La Senyora de Tous’) i han explorat altres camps de la mà d’aliances externes que han donat llum a espectacles de titelles amb animació musical (‘Mrs. Brownie’), circ (‘Sopa de Pedres’) i música-teatre (‘D’un Quixot’), entre d’altres.

Se’n faran un total de 7 funcions (els dies 25 i 26 novembre i 2, 3, 6, 16 i 17 de desembre); els dissabtes a les 17:30h i els diumenges i festius a les 12h i 17:30h.

EscenaFamiliar sortegem un pack familiar de 4 entrades pel primer dia de representacions, dissabte 25 de novembre, a les 17:30h. Per participar al sorteig cal respondre: “Què estaries disposat a fer per un amic?”

Pots escriure el teu comentari a sota d’aquest article o bé a la notícia publicada al Facebook. El sorteig estarà obert fins dimecres dia 22 de novembre a les 9h del matí.

Per saber-ne més, llegeix el reportatge que vam fer de l’espectacle parlant amb el director i dramaturg de la companyia, Víctor Borràs. I mira’n també el vídeo!

 1. Sergi Says: 20/11/2017 11:20

  Per un amic de veritat, el que calgués. Es tracta d’ampr incondicional, com amb la familia

 2. Sara Says: 13/11/2017 11:28

  Jo faria el que em demanés! “Un amic és un tresor”, sempre se la de cuidar 🙂

 3. Ana Says: 13/11/2017 11:25

  Ens encantaria poder anar a veure aquesta obra.
  Per un amic de veritat fins… al infinito y más allá!!!!

Pin It on Pinterest

Share This