9 / 10 / 17

Sortegem 4 entrades per ‘El porc ferotge’ de Produccions Essencials al Teatre del Raval

Durant tot aquest mes d’octubre Produccions Essencials serà al Teatre del Raval amb ‘El porc ferotge’, un divertit espectacle d’actors amb titelles i ombres que, amb humor, convida el públic a aprendre a relacionar-se i conviure amb les pròpies pors. Perquè, com diuen: “Els valents no són els qui no tenen por, sinó els qui saben afrontar-la.”

La història tracta sobre el temible llop Volteric, que s’ha instal·lat a Porcland i té atemorits tots els porquets que hi habiten. El valent porquet Da Vinci anirà a la cerca de l’ingredient màgic del coratge per portar-lo al seu poble i vèncer el tirà. Recomanat a partir de 4 anys.

Com explica la companyia, tradicionalment el llop ha estat l’element que simbolitzava la por dels homes en referència a qualsevol cosa desconeguda. D’altra banda, la por ha estat un element negatiu i paralitzador en l’àmbit educatiu: “No facis això o se’t menjarà el llop!”. “Volem trencar aquest estereotip i canviar la manera amb la qual ens relacionem amb la por. De fet, és una eina potent que ens proporciona precaució i alerta, inherent en qualsevol procés d’aprenentatge davant situacions noves i desconegudes”. L’espectacle ajuda a entendre aquesta emoció en positiu i a utilitzar-la com aliada en el nostre creixement i recerca personal.

Les representacions d’‘El porc ferotge’ tenen lloc al Teatre del Raval fins a finals d’octubre: els dissabtes a les 17h i els diumenges a les 12h. A més, els diumenges es farà un taller de titelles després de la funció. Recordeu portar el mitjó amb què construireu el titella!

EscenaFamiliar sortegem un pack de 4 entrades pel diumenge 22 d’octubre a les 12h per gaudir de l’espectacle i el taller de titelles amb tota la família. Per participar al sorteig cal respondre: “Quin és per a tu l’ingredient màgic del valor?”

Pots escriure el teu comentari a sota d’aquest article o bé a la notícia publicada al Facebook. El sorteig estarà obert fins dimecres dia 18 d’octubre a les 9h del matí.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This