29 / 01 / 18

Sortegem 4 entrades per ‘Odysséus Plastok’ del Festival de Teatre en Francès de Barcelona

Aquest dijous arrencarà la 2a edició del Oui! Festival de Teatre en Francès de Barcelona que tindrà lloc a diverses sales de la capital catalana fins l’11 de febrer. S’hi podran veure 9 espectacles (amb un total de 14 representacions) completament inèdits a Espanya, escrits per autors francòfons que provenen de França, el Quebec, Bèlgica, Suïssa, el Senegal i Romania.

La programació inclou dos espectacles per al públic familiar: ‘Odysséus Plastok’ d’Agnès Sighicelli i Guillaume Edé i ‘Deux pas vers les étoiles’ de Jean-Rock Gaudreault, tots dos sobretitulats en català.

‘Odysséus Plastok’ ens transporta a la superfície dels oceans i mostra com un petit plàstic llençat en un pati d’escola arriba al 7è continent, el de les deixalles provocades per l’ésser humà en detriment de la fauna aquàtica. Es representarà el divendres 2 (19h), dissabte 3 (17h) i diumenge 4 de febrer (12h) a l’Almeria Teatre.

‘Deux pas vers les étoiles’ ens pregunta: “Què en fem dels nostres somnis?” i s’inscriu dins una jornada dedicada als autors del quebequesos. Es representarà el divendres 9 de febrer (10:30h i 20h) a l’Institut del Teatre.

EscenaFamiliar sortegem un pack familiar de 4 entrades per ‘Odysséus Plastok’ el divendres 2 de febrer a les 19h. Per participar al sorteig cal respondre: “Com venceries la contaminació marítima?”

Pots escriure el teu comentari a sota d’aquest article o bé a la notícia publicada al Facebook o al Twitter. El sorteig estarà obert fins dimecres 31 de gener a les 9h del matí.

  1. Ana Says: 30/01/2018 07:39

    Nos encantaría poder ir.
    Esther están tratando el tema de la contaminación en la escuela y puede ser muy interesante ver esta obra Odysséus.
    Mucha suerte!!!

Pin It on Pinterest

Share This