1 / 03 / 18

Sortegem 2 entrades per ‘Plors de cocodril’ de La Pera Llimonera a Lleida

Dissabte 10 de març, a les 17h i a les 18:30h, La Pera Llimonera presentarà l’espectacle ‘Plors de cocodril’ al Teatre Municipal Julieta Agustí (Espai 3) de Lleida.

L’obra, adreçada a infants a partir de 3 anys, és l’aventura d’un electricista que, per error, entra a l’estança dels nadons d’una escola bressol i es veu amb l’obligació d’adormir-los de nou.

Un silenci de son omple la sala dels Cocodrils. L’electricista pretén canviar una bombeta quan algú plora en la foscor… massa tard! Això tot just acaba de començar. Aconseguirà que tornin a adormir-se? Plors, riures i sorpreses estan assegurades en aquesta veritable odissea quotidiana.

EscenaFamiliar sortegem 2 entrades per la primera funció, a les 17h. Per participar al sorteig cal que ens digueu com us ho faríeu per adormir els nadons si la situació us passés a vosaltres. Podeu respondre amb un comentari en aquesta mateixa notícia o bé al post d’aquest article a Facebook o Twitter.

El sorteig estarà obert fins dimecres 7 de març a les 9h del matí.

 

 1. Carles Díaz Says: 06/03/2018 11:28

  Bones, jo els adormiria regulant les llums, escoltant bona música clàssica que inclogui violí i una mica de balanceig…crec que és una bona barreja!

 2. youliedessine Says: 05/03/2018 17:45

  Con 8 años en la Armada como electricista. Habiendo manejado y reparado turbinas de gas, motores diesel, la planta de control de los mismos y más cosas, me fui de la Armada por motivos familiares, y buscando trabajo, la respuesta que me dieron en la primera empresa fue: A parte de barrer y fregar cubiertas que más sabes hacer La cara que se me quedo

 3. Maite Says: 04/03/2018 16:08

  Amb sorolls de natura (pluja, onades…)

 4. Sonia López Gual Says: 01/03/2018 13:30

  Amb música relaxant

Pin It on Pinterest

Share This