27 / 12 / 17

Santi Suso guanya l’entrada doble del sorteig ‘EnCircant el barri per Nadal’

Santi Suso ha guanyat el sorteig d’una entrada doble per veure l’espectacle de circ ‘Objections – Veritats Absolutes’ de la Cia. ARA aquesta tarda (dimecres 27 desembre) a les 17h, a l’espai de l’Associació artística RAI (Carders, 12) dins el cicle “enCIRCant el Barri per Nadal” que fins al 4 de gener oferirà espectacles i tallers de circ per a tota la família.

Per participar al sorteig calia respondre “Quin número de circ t’agradaria aprendre a fer?” i Santi Suso va dir: acrobàcies amb teles.

‘Objections – Veritats Absolutes’ es podrà veure fins el 30 de desembre, sempre a les 17h al mateix espai. Tracta dels embolics que sorgeixen de la convivència diària de tres joves que comparteixen pis: en Fèlix, innocent, introvertit i rialler; en Mark, metòdic, intens i xerraire ; i en Mut, profund, reflexiu i despreocupat. Com afronten els problemes que troben en el dia a dia, les seves respectives rutines, l’afecte que senten els uns pels altres, les seves petites baralles o la seva forma (o formes) de veure el món? Un muntatge fresc, energètic, innovador, alegre, divertit i actual on s’exhibeixen moltes disciplines circenses (acrobàcia, equilibris, malabars, trapezi i corda llisa) combinades amb la dansa, el claqué, el teatre físic i la música.

Properament anunciarem un nou sorteig per anar al teatre amb tota la família. Seguiu l’actualitat del Club EscenaFamiliar per estar ben informats!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This