17 / 09 / 18

Ja tenim família guanyadora del sorteig de FiraTàrrega

Recordeu el famós photocall de FiraTàrrega? Doncs ja tenim la família guanyadora del sorteig del lot de tresors de companyies d’arts escèniques. D’entre totes les fotografies que us vau fer i que heu penjat a les vostres xarxes etiquetant-nos com a #EscenaFamiliar o #EFTarrega, la guanyadora ha estat…:

Gizeh Lafarga, que va penjar a twitter la seva foto.

Com veieu, al lot hi ha de tot: pòsters de Festuc Teatre, de L’Estenedor Teatre, de Mons Dansa; també hi ha una samarreta de la companyia del Príncep Totilau, un ventall de Pentina el Gat; CD de Paf de la Cia Patawa, de Mrs Brownie de Teatre Nu, de Tom Sawyer Detective de Lazzigags; enganxines de l’Asteroid de Campi Qui Pugui, xapes de la TTP, un conte de El Petit Piano del Centre de Titelles de Lleida i un titella autèntic de L’Estenedor Teatre.

Totes les famílies que es van fer una fotografia a FiraTàrrega amb el nostre photocall i les van penjar a Facebook, Twitter o Instagram etiquetant-nos (@escenafamiliar o @escenafamiliar.cat) o posant #EscenaFamiliar han pogut entrar al sorteig.

Aquí teniu les famílies participants. Moltes gràcies pels vostres somriures!

 

Ens trobem a pròxims sortejos. Si voleu tenir tota la informació cada setmana, feu-vos del club d’Escena Familiar aquí. I pareu atenció, #culsinquiets! 😉

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This