Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
22 / 04 / 21

Per Sant Jordi sortegem un exemplar del conte “El lleó Vergonyós i els seus amics” editat per El Pot Petit

Al Club dels #CulsInquiets continuem molt actius i per celebrar la diada de Sant Jordi engeguem un sorteig molt especial: tenim per vosaltres un magnífic exemplar dedicat per la Jana i en Pau de l’àlbum il·lustrat El lleó Vergonyós i els seus amics, editat per El Pot Petit. És ben bé un fenomen que ja va per la 7a edició, que es va publicar amb motiu del 10è aniversari de la formació gironina amb l’editorial Montena i il·lustracions de Guillem Moner.

El conte es basa en una de les cançons més populars del grup, El lleó Vergonyós, i la seva aventura per la selva, on troba a un seguit d’amics que l’ajudaran a superar tot un seguit de problemes relatius al caràcter i als sentiment.

Com es pot participar en aquest sorteig? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el títol del llibre que sortegem. 

Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del 16 de maig entraran al sorteigSi teniu la fortuna que us ha tocat el llibre i us ha agradat, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto a instagram…, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Que hi hagi sort i passeu una feliç diada de Sant Jordi!!!

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This