10 / 12 / 19

SORTEIG EXPRÉS (FET) / 1 pack familiar de 4 entrades per veure ‘Mare Terra’ al CaixaForum de Barcelona

Convoquem un nou sorteig exprés! Disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció de Mare Terra, un espectacle de la Companyia del Príncep Totilau. La funció de la qual sortegem entrades es farà el dia 28 de desembre a les 18h al CaixaForum de Barcelona. A Mare Terra, prenent com a punt de partida l’explosió del Big Bang, passant per l’extinció dels dinosaures i acabant amb l’embaràs d’una homo sapiens dels nostres dies, la companyia fa un viatge per la fascinant història del planeta Terra, tot pensant en els infants i en els adults que els acompanyen. Un espectacle amb poc text, amb la música de valsos i polques i titelles, objectes, ombres xineses i màscares.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda del dia 23 de desembre entraran a sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia a la tarda.

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

RESULTAT DEL SORTEIG

Aquest sorteig ja s’ha realitzat. La guanyadora ha estat Ma. Ángeles García. Moltes gràcies a tothom per participar i esteu atents, que continuem amb més sortejos, obsequis i sorpreses!!!

 1. Evelin Says: 12/12/2019 14:15

  Participo y ojala nos toque.

  • Portal EscenaFamiliar.cat Says: 12/12/2019 18:31

   Hola Evelin! Recorda que per participar has de seguir les instruccions del post. Moltes gràcies!

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This