30 / 11 / 17

Noelia Benítez guanya el sorteig ‘Més que màgia’ del Mag Stigman a Xarxa Corbera

Noelia Benítez ha guanyat el sorteig d’un pack familiar de 4 entrades per assistir al proper espectacle del circuit Xarxa a Corbera de Llobregat: ‘Més que màgia’. Tindrà lloc aquest diumenge 3 de desembre, a les 12h, a la Societat Diadema Corberanca i anirà a càrrec del Mag Stigman.

El show combina il·lusionisme, ball i malabars i s’adreça a totes les edats. En acabar la funció, Xarxa convidarà el públic a un aperitiu per celebrar els 21 anys de teatre familiar a Corbera.

Per participar al sorteig calia respondre: “Quin és el teu truc de màgia preferit?”. Aquests són els comentaris que hem recollit a l’article del concurs d’EscenaFamiliar o al Facebook:

Carolina Grande Márquez El meu truc de màgia preferit es el típic de fer desaparèixer alguna cosa a les mans. T’ho fan a la teva cara i et quedes…. com??? Hem de creure en la màgia perquè és al·lucinant!!!

Susana Deulofeu El meu preferit és quan el mag demana un bitllet de 10 euros i el converteix en un de 50!!

Noelia Benitez ¡¡Cuando hacen desaparecer las cosas!!

Marina Sanson Lambies Ens encanta com fan desaparèixer coses de cop i volta amb les mans.

Núria Barrachina El truc de màgia que més m’agrada és el del telèfon mòbil… ESPECTACULAR, entre d’altres.

Martha Montoya Camargo Es genial este mago. Además de molón!

Ruben Calero Estalrich El truco de sacar de la chistera el conejo


Properament anunciarem un nou sorteig per anar al teatre amb tota la família. Seguiu l’actualitat del Club EscenaFamiliar per estar ben informats!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This