25 / 10 / 17

Montserrat Mena guanya el pack familiar per l’estrena ‘El vestit POP de l’Emperador’ al SAT!

Montserrat Mena ha guanyat el sorteig d’un pack familiar per assistir a l’estrena de l’espectacle musical ‘El vestit POP de l’Emperador’ de La Roda Produccions, aquest dissabte, a les 17:30h, al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona.

Amb més d’una dotzena d’espectacles musicals adreçats a infants, joves i família a les seves espatlles, com ara l’exitós ‘Aladdín #thePOPmusical’, La Roda Produccions estrena nou muntatge, sota la direcció de Dani Cherta. Un versió actualitzada del clàssic El vestit nou de l’emperador que ens parla del narcicisme i alerta sobre la vanitat que imperen a les xarxes socials. Tot a ritme de pop i amb una estètica trencadora.

El jove actor Guillem Martí – Premi Butaca al Millor Actor de Musical pel seu paper protagonista a ‘El Petit Príncep’ dóna vida a Sa Majestat Presumida i comparteix escenari amb altres coneguts actors del teatre musical com Ariadna Suñé (‘Flor de Nit – El Cabaret’, ‘Grease’, ‘Germans de sang’…), Víctor Gómez (‘Rent’, ‘Grease’, ‘Fama’, ‘Els Miserables’…) i Jordi González (‘Aladdín #thePopMusical’, ‘Hansel i Gretel’, ‘La Ventafocs el musical amb ritme dels 50’…)

Per participar al sorteig calia respondre: “Si poguessis dissenyar el vestit de l’emperador, com el faries?”. Aquests són els comentaris que hem recollit a l’article del concurs d’EscenaFamiliar o al Facebook:

Mónica Pardo: El faria dels colors de l’arc de Sant Martí per contagiar alegria amb només mirar-lo

Sonia: transparent je je

Ana: Sería un vestido muy brillante y estrambótico, medio futurista pero con detalles de época… años 40 50. Mezcla de texturas y materiales.

Tehuar Arenas El vestiria de camperol per a que empatitzés amb els treballadors

Natalia Pardo Catalán Li faria un vestit molt llempant i pompós digne d’un gran Emperador!!

Montserrat Mena Rubio Jo li faria un vestit amb FILM transparent ??, perfecte per ell!

Properament anunciarem un nou sorteig per anar al teatre amb tota la família. Seguiu l’actualitat del Club EscenaFamiliar per estar ben informats!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This