7 / 03 / 18

Maite R.G. guanya les 2 entrades per ‘Plors de cocodril’ de La Pera Llimonera a Lleida

Maite R.G. ha guanyat el sorteig de 2 entrades per assistir a la representació de ‘Plors de cocodril’ de La Pera Llimonera aquest dissabte 10 de març, a les 17h, al Teatre Municipal Julieta Agustí (Espai 3) de Lleida (se’n farà una segona funció a les 18:30h).

Per participar-hi calia que ens diguéssiu com us ho faríeu per adormir els nadons si us passés a vosaltres al comentari de la notícia de sorteig, al Facebook o al Twitter. Aquests són els comentaris que hem rebut:

 1. Carles Díaz: Bones, jo els adormiria regulant les llums, escoltant bona música clàssica que inclogui violí i una mica de balanceig… crec que és una bona barreja!
 2. youliedessine: Con 8 años en la Armada como electricista. Habiendo manejado y reparado turbinas de gas, motores diesel, la planta de control de los mismos y más cosas, me fui de la Armada por motivos familiares, y buscando trabajo, la respuesta que me dieron en la primera empresa fue: A parte de barrer y fregar cubiertas que más sabes hacer La cara que se me quedo
 3. Maite R.G.: Amb sorolls de natura (pluja, onades…)
 4. Sonia López Gual: Amb música relaxant
 5. Àngels AntolinSi em passes a mi… buf … crec que primer em posaria un taps de suro per no escoltar els plors i així no perdre els extrems!! I després els cantaria la cançó de 5 pometes té el pomer, que tan bon resultat em va donar amb les nebodes i amb el meu fill ara!! Crec que és perquè tinc una veu adormidora!!

Properament anunciarem un nou sorteig per anar al teatre amb tota la família. Seguiu l’actualitat del Club EscenaFamiliar per estar ben informats!

 1. Stefanie Says: 12/03/2018 21:13

  Molt bones les fotos del nou espai!! jjijiji..quin plors algunes 😉

 2. muerteyduelo Says: 10/03/2018 04:01

    Ella ja fa els seus comptes de tot el que es podrà comprar amb els diners que li paguin de la venda de la llet: unes sabates, un vestit… El sorteig d’invitacions es farà entre tots els membres del Club Petit Terrassa.

Pin It on Pinterest

Share This