2 / 11 / 17

Lorena Pique guanya el sorteig de ‘La cigala i la formiga’ de Xip Xap a Xarxa Corbera

Lorena Pique ha guanyat el sorteig d’un pack familiar de 4 entrades per assistir al proper espectacle del circuit Xarxa a Corbera de Llobregat. Anirà a càrrec de la companyia Xip Xap Teatre, que presentarà l’obra de teatre amb titelles i música en directe ‘La cigala i la formiga’, un viatge per les quatre estacions de l’any que parla de l’amistat, del treball i de les diferents maneres de veure la vida. La funció tindrà lloc aquest diumenge 5 de novembre a les 12h a la Societat Diadema Corberanca. Recomanada a partir de 3 anys.

Per participar al sorteig calia respondre: “Quina és i per què la teva estació preferida de l’any?”. Aquests són els comentaris que hem recollit a l’article del concurs d’EscenaFamiliar o al Facebook:

Laura Cerdan La meva estació preferida és la tardor, perquè s’acaba la calor sufocant, el paisatge a la tardor és increïble. La roba quan arriba el fred és molt més agradable i el tipus d’oci també, sortir a passejar per la muntanya, menjar castanyes, menjar les primeres xocolates amb xurros, anar al cinema, i un llarg etcètera!

Eva Garcia Ramirez Mi estación favorita, el otoño. Siempre rodeada de buenos recuerdos… el sonido de las hojas secas pisadas entre risas de los más pequeños, el calor de una chimenea, las lluvias tras el , tradiciones en familia, frutos y postres tipicos…

Natalia Pardo Catalán La meva estació preferida és la primavera perquè surten les floretes, els dies comencen a ser més llargs…

Yolanda OB La primavera que fa bon temps però no excessiva calor, on tot torna a renéixer i s’omple el món de vida i color!

Laura Cañellas Pagès La meva estació preferida és l’estiu, m’agrada jugar amb l’aigua i no m’agrada abrigar-me.

Lorena Pique Estevez L’estiu! Calor, platja, vacances!

Sonia López Aguilar Primavera! Mira: Elisabetta Saccardo

Belen Carrascon L’hivern!!! El recolliment, petar la xerrada amb la família i els amics mentre fora fa fred. Veure pelis al sofa sota la manteta i el millor, posar-te el pijame després de posar-lo a escalfar al radiador. M’encannntaaa

Lines Gala M’agrada l’estiu, per gaudir de la platja, més temps lliure, les vacances amb les meves filles, els dies són més llargs i tinc temps per viatjar.


Properament anunciarem un nou sorteig per anar al teatre amb tota la família. Seguiu l’actualitat del Club EscenaFamiliar per estar ben informats!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This